Teraz jest Cz mar 30, 2017 10:41 am

  • Dział
    Wątki
    Posty
    Ostatni post
  • Forum o kredytach
    Merytoryczne forum o wszelkich problemach związanych z kredytami lub pożyczkami w bankach, parabankach i wszelkich innych instytucjach.
    9 Wątki
    50 Posty
    Ostatni postTeściowa, siostra, ...
    przez zuzkar Zobacz najnowszy post
    Wt lut 07, 2017 10:54 am
  • Ranking kredytów
    Aktualne rankingi kredytowe. Zobacz jaki bank ma najlepszy kredyt w opinii ekspertów kredytowych i użytkowników.
    2 Wątki
    23 Posty
    Ostatni postRanking Kont ...
    przez Alicja Zobacz najnowszy post
    Cz sty 26, 2017 9:29 am
  • Pomoc zadłużonym forum
    Jak szybko wyjść z pętli kredytowej? Co zrobić by nie został wypowiedziany kredyt? Sprawdzone sposoby na wyjście z długów. Opinie i doświadczenia - kiedyś zadłuzeni pomagają obecnym zadłużonym.
    22547 Wątki
    22845 Posty
    Ostatni postJestem z mężem w bik ...
    przez Alicja Zobacz najnowszy post
    Śr sty 25, 2017 10:04 am
  • Windykacja forum
    Wszystko na temat windykacji długów. Jak działa windykator? Co może zrobić zadłużonemu? Jak bronić się przed windykacją długów?
    15 Wątki
    83 Posty
    Ostatni postSkuteczna windykacja ...
    przez Alicja Zobacz najnowszy post
    Cz lut 23, 2017 8:31 am
  • Komornik forum
    Jak działa komornik? Co może zabrać? Na czym polega egzekucja komornicza? Jak przebiega postępowanie komornicze? Jakie prawa ma osoba zadłużona?
    25 Wątki
    92 Posty
    Ostatni postJak wygląda egzekucja ...
    przez jawcka23 Zobacz najnowszy post
    Pt paź 07, 2016 7:06 am
  • Kredyty
    Wątki
    Posty
    Ostatni post
  • Kredyty gotówkowe forum
    Jaki bank ma najniższe oprocentowanie kredytu gotówkowego? Gdzie można otrzymać szybki kredyt gotówkowy bez zaświadczeń? Opinie i oceny banków.
    10 Wątki
    51 Posty
    Ostatni postKredyt od znajomego
    przez blenders912 Zobacz najnowszy post
    Pn kwi 04, 2016 2:42 pm
  • Pożyczki bez BIK forum
    Czy można przez internet otrzymać szybki kredyt bez BIK ? Jakie oprocentowanie maja pożyczki bez sprawdzania biku? Lista zaufanych banków i firm udzielających kredytów bez BIKU.
    6 Wątki
    32 Posty
    Ostatni postPożyczki prywatne bez ...
    przez Alicja Zobacz najnowszy post
    Cz sty 26, 2017 9:25 am
  • Konsolidacja kredytów forum
    Jaki kredyt konsolidacyjny wybrać: bez hipoteki czy z zabezpieczeniem? Gdzie najtańsza konsolidacja kredytów? W jakim banku najłatwiej połączyć swoje kredyty w jeden?
    5 Wątki
    20 Posty
    Ostatni postCzy na umowę zlecenie ...
    przez merrycat Zobacz najnowszy post
    Pt sty 20, 2017 2:14 pm
  • Kredyty na samochód forum
    Gdzie najlepiej brać kredyt na samochód nowy lub używany? Ranking banków udzielających kredyty samochodowe. Opinie klientów o kredytach.
    2 Wątki
    8 Posty
    Ostatni postNie radze sobie ze ...
    przez Logan1916 Zobacz najnowszy post
    Cz lip 23, 2015 11:49 pm
  • Kredyty pod hipotekę forum
    Opinie o kredytach hipotecznych, jak wybrać bank na kredyt pod hipotekę. Jak długo się czeka na decyzję kredytową? Obliczanie rat kredytu i zdolności kredytowej poprzez kalkulator kredytowy.
    5 Wątki
    16 Posty
    Ostatni postBank Smart czas ...
    przez lolek Zobacz najnowszy post
    Pt lip 08, 2016 5:16 pm
  • Kredyty pozabankowe
    Doświadczenia z kredytami pozabankowymi? Na co uważać, jakie opłaty , prowizje i oprocentowanie maja kredyty i pożyczki w instytucjach pozabankowych?
    19 Wątki
    100 Posty
    Ostatni postzwiedzanie
    przez otylia9 Zobacz najnowszy post
    Śr paź 05, 2016 2:39 pm

Zaloguj  •  Zarejestruj

Kto przegląda forum

Forum przegląda 1 użytkownik :: 0 zidentyfikowanych, 0 ukrytych i 1 gość (dane z ostatnich 5 minut)
Najwięcej użytkowników online (75) było N gru 23, 2012 4:39 pm

Zidentyfikowani użytkownicy: Brak zidentyfikowanych użytkowników
Legenda: Administratorzy, Moderatorzy globalni

Statystyki

Liczba postów: 22320 • Liczba wątków: 170 • Liczba użytkowników: 172 • Najnowszy użytkownik: taddeus53